Infodesk: Spørsmål og svar

Generelle Spørsmål

1Hva, hvor og når er Gigacon?
Gigacon er et LAN, e-sport og spillfestival som tar sted 29. september til 2. oktober på Letohallen nær Gardermoen (ca 30 min fra Oslo).
2Hva er åpningstidene?
Dørene åpner fredag 29 september klokken 18:00 og vil være åpent frem til mandag 2. oktober 12:00 for LAN deltagere. Nærmere informasjon om åpningstider for de spesifikke områdene vil komme snart.
3Er det aldersgrense?
Det er ingen øvrig aldersgrense på arrangementet, men det kan være innhold som ikke er passende for de som er under 12 år.
4Hvilke mål er det på min bordplass?
Det er ca. 80 x 60 cm per deltager. Hvis du kjøper to plasser får du 160 x 60 cm osv.
5Kan jeg ta med hylle?
Absolutt og vi håper å se mange kule hyller! Den kan ikke overstige bordplassen du er blitt tildelt, hverken i bredde eller dybde, den kan ikke overstige 1.5 meter i høyde fra bordhøyden, den skal ikke være til hinder for switchstativer som står på bordene, eller kablene som går langs midten av radene. NB! Det er ikke lov å la hyllene stå igjen etter LANet, disse må ta tas med når dere forlater arrangementet.
6Får vi stoler?
Det vil være plaststoler tilgjengelig, vi oppfordrer til å medbringe pute eller tar med din egen gaming stol eller IKEA stol.
7Er det lov med høyttalere?
Det er lov med vanlige PC-høyttalere med tilhørende, men ikke noe større anlegg. “Vanlige PC-høytalere” kan defineres som høytalere som plugges rett inn i PC’ens lydkort, og ikke går via en forsterker, utvis sunn fornuft når du bedømmer ditt eget anlegg. Dersom anlegget ditt er for kraftig kan vi pålegge deg å holde lydnivået nede, å skru det av, eller å fjerne det.
8Vil det være muligheter for kjøp av mat & drikke?
Det vil være gode muligheter med både drikke og mat på arrangementet. Det vil også være områder med mikrobølgeovner og vannkoker tilgjengeliig.
9Kan jeg ta med meg egen mikrobølgeovn eller vannkoker?
Det er ikke tillatt å medbringe brødristere, microbølgeovn, kaffemaskiner, vannkokere, kjøleskap, strålekastere eller andre effektkrevende eller varmestrålende apparater, men det kommer til å være microbølgeovner tilgjenglige til bruk.
10Er det internett og nettverk?
Absolutt! Gigacon 2016 hadde så godt som 99,9% oppetid og vi er så heldige som har et fantastisk tech crew som vil fortsette å levere.

Billetter og Plasser

1Hva er LAN-billett?
LAN-billetter gir deg deltagerplass og sitteplass i hallen inkludert bord, stol, strøm og internett og du kan ta med egen PC, konsoll, nettbrett eller laptop. Du får også tilgang til sovehall, dusj / garderobe og WC. Du får inkludert goodiebag når du ankommer Gigacon som kan inneholde bl.a. t-shirts, keychains og annet stash!
2Hvorfor er det bare LAN Zone billetter?
I år er hele Gigacon en stor LAN Zone. Det er våre skreddersydde områder bygd med fokus på god opplevelse og videreutvikling av det tradisjonelle LAN med fokus på gaming, Sport utøvere og stremaing. Du får inkludert goodiebag når du ankommer Gigacon som kan inneholde bl.a. t-shirts, keychains og annet stash!
3Hva er dagspass og festivalpass?
Har du ett FESTIVAL-pass eller dagspass kan du delta på expo-delen, sceneshowet og få med deg alt av underholdningen, prøve nye spill, delta på konkurranser i hallen, se på e-sport turneringer og sosialisere deg med venner og likesinnede.
4Kan jeg overnatte på Gigacon med min billett?
Med LAN billett er det inkludert overnatting i hall og muligheter til å delta på natt-aktiviteter, nattkino og annet sosialt moro. Med dagspass er det IKKE inkludert overnatting.
5Når kan jeg reservere sitteplass?
Seating vil bli tilgjengelig ca 4 uker før Gigacon.
6Er det mulig å kjøpe LAN-billett i døra?
Nei, vi selger kun dagspass i døren.
7Jeg vil delta i konkurranser, hva slags billett trenger jeg?
For å delta i Gigacons e-sport turneringer må du ha LAN billetter. For å delta i Gigacons dagskonkurranser som cosplay o.l. må du ha dagspass eller festivalpass.

Annet

1Regler for sovehallen
Det skal være stille til enhver tid. Du vil kunne ta med sovemadrasser, underlag, dyne, pute, teppe osv. Vis hensyn, det er ikke lov å tulle med de som sover.

OBS! Legg igjen ting på eget ansvar.
2Dusjer og garderober
Det vil være herre og dame garderober der du kan få dusjet, pusset tenner og stelt deg. Disse vil kun være stengt i korte perioder grunnet vasking.

Det er viktig å være renslig og ha god hygiene når man er på LAN. Man sitter med mange andre mennesker og det kan skape både uhygge og dårlig stemning for andre deltagere å være illeluktende over lengre perioder.
3Ryddighet
Di mor er (mest antageligvis) ikke på Gigacon. Prøv å hold det ryddig rundt ditt nærområde og ikke legg søppel bak deg, eller på gulvet. Det vil være søppelkasser i enden av radene, i tillegg til søppel og flaskerunder.

Pant på Gigacon går til vedledige formål!
4Alkohol / Narkotika / Ulovligheter
Gigacon er et rusfritt arrangement, hvis du blir tatt i besittelse av rusmidler vil du bli utestengt. Det samme gjelder barneporno, våpen og andre ulovlige ting/aktiviteter. Det kan bli besøk av narkohunder og Politi uten forvarsel.
BILLETTER / TICKETS