HomeNet leverer årets internett

hnnx

Gigacon ønsker velkommen tilbake til årets internett og fiberleverandør, HomeNet!

Spillinteresserte fra hele Norge samles når Gigacon går av stabelen den 29. september i år. Det åpnes opp for opptil 1 500 LAN-deltagere som tar med egne PCer og konsoller og flytter inn til Letohallen i fire dager, til det som blir en festival dedikert til spill, e-sport, streaming og YouTube. HomeNet vil gjerne være med å bidra med sitt lynraske fibernett for å sikre en ultimat spillopplevelse for deltagerne.

– Gigacon opplevde et godt samarbeid med HomeNet og Broadnet i fjor som leverte en lynrask fiberlinje med 100% oppetid. Det var både vi og deltagerne godt fornøyd med. Store dataparty krever god teknisk infrastruktur og kompetanse da enorme mengder med data skal inn og ut fra opptil 4000 enheter samtidig når det skal bl.a. spilles, strømmes og direktesendes på TV. I år som i fjor falt valget naturlig på HomeNet, som tilrettelegger for og støtter vår visjon for et stort LAN for ungdom i høstferien. Vi ser frem til enda et år med godt samarbeid, sier Renato Mahmutagic, grunnlegger av Gigacon.

Arrangementet ble stiftet i 2014 og har siden da, huset flere tusen ungdommer, blitt sett av over 330 000 seere online, der nærmere 750.000 kroner blitt delt ut som premier i e-sport turneringer. Spill og e-sport festivalen tar sted rett utenfor Gardermoen mellom 29. september til 2. oktober 2017.

Mer om HomeNet på homenet.no
BILLETTER / TICKETS